Selasa, 2 Februari 2010

You know you're in love when...

Mode jiwang di bulan Febuari...

Selalu memikirkan si dia…
~ erm...kadang-kadang membuat aku lupa pasal volleyball ~

Timbul perasaan malu pabila bersama si dia…
~ tidak tahu kenapa tiba-tiba lidah kelu untuk berkata-kata ~

Pabila melihat si dia, jantung mula berdegup laju dan semakin laju…
~ sentiasa berdebar-debar dan rasa sesuatu yang janggal, tidak dapat digambarkan dengan kata-kata ~

Ingin tahu semua perkara mengenai si dia…
~ tak kenal maka tak cinta, betul la kata orang ~

Hanya si dia yang akan kelihatan di antara ramai-ramai yang berada di sekeliling…
~ naluri kehadirannya terlalu kuat menyebabkan aku buta ~

Mula membaca mesej si dia berulang-ulang kali…
~ hormon kegembiraan tidak dapat dikawal ~

Tanpa sebarang alasan senyuman terukir di bibir pabila mendengar suara si dia…
~ hello..waalaikummusalam ~

Lagu-lagu SLOW mula masuk dengan halwa telinga...
~ 1234...lalala ~

Suka memberi hadiah…
~ ermm ~

Terasa berat badan makin bertambah
~ not really sure ~

Sukar untuk tidur…sedar realiti lebih indah dari mimpi…
~ biasanya tidur awal - penat kerja ~

Timbul perasaan rindu
~ walaupun baru lepas 2 minit berjumpa atau bercakap di dalam telefon ~

Sanggup lakukan apa sahaja untuk si dia
~ you jump I jump ~

Setelah membaca semua senarai di atas, akan terlintas seseorang di dalam fikiran anda sepanjang masa
~ senyum ~

6 comments:

cahaya berkata...

sanagt2 best post kali nih...
buatlah banyak2 lagi...
perasaan bahagia yang tak cukp untuk diluahkan dengan kata2...
i've felt that before...
enjoy n feel it slowly bro...
its like once in a blue moon...
you feel...you taste..you are in..n you will never forget(^^,)

aiXat.MR berkata...

rambut kotak2..
muka gigit besi..
sekali hati bunga2 daa..

haha~

maknenye nak pg honeymoon la tu..
tak pun,
"balik kampung.." <--mengikut istilah bob..
haha

teethBenthic berkata...

cahaya
segan la cik cahaya kalu byk entri jiwang2 ni..he3..ptanyaan..sal rasa b4?skang dh x rasa ke....

p/s:besa la kalu tgh bcinta smua indah..hope dh kawin pun stil dpt rasa s'thing y x dpt diungkap ngn kata2 2...chaiyok2 ;p

aixat
rambut ak dlu cm mat jiwang gak ape..he3.coz ksilapan tknikal & pndai lagi dr tukang rmbut 2 y jd kotak2...

2la...rindu kg halaman.. ~ hope x kantoi la ngn h'mate bila ak "blik kg nnti ~

Tanpa Nama berkata...

"u're in love..."

entri yg sgt sweet n jiwang mcm tuan dia =)

cahaya berkata...

hahahaha..
ala apa salahnya banyak post jiwang pun..
bukan slalu dapat tgk or baca perasaan "jiwang" seseorg kan..selain dari mengelamun panjang dalam bilik meeting...
kuikuikuikui....
post kali nih antara yang terbest tau!!!!
dari 10 bintang i bagi 8.5 bintang!!!

"i've felt that before"..
takkan nak kene tolong translate lagi kot...heeee(^^p)

teethBenthic berkata...

un name
kira mr editor sweet la..he3
tq ;p

cahaya
jiwang btempat xpe kan.hahaha..2 org tgh pk bersungguh2 tuk dpt'n idea y mantop..skali kena sergah daaa..he3.yeke, tharu rasa..

"i've felt that before..." kira cm mkn garam dlu la mksud'y.. ;p